Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 18:15


Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Як вам шкільний сайт ?
Всього відповідей: 83
Головна » Архів матеріалів
Квіти…Ця краплинка сонця,радощів,надій. Це спокій і милування талантом матінки-природи створити прекрасне. Бідні вони ,бо дощик давно про них забув, а нещадна спека знущається з них вже котрий день. Та їх помістили у вази. Різні ємкості з водою і вони ожили в букетах, композиціях та поодинці. Зацвів прохолодний коридор школи і милував око кожної людини що проходила мимо. «Реп'яшки" порадували нас «Літньою казкою», «Квітковою феєрією», «Рідними квітами Батьківщини». Окрасою їхнього стола стала композиція «Сонце ясно світить і сміються діти». «Покемони» теж потішили своєю фантазією, та вмінням компонувати квіти живі з виробленими із штучних матеріалів. Тут був і «Букет для нареченої» і «Польові красуні» і «Літня пристрасть» і навіть «First date» А от “Смурфіки» створили композицію виробів , що прикрашені ( виробами ) квітами. Це і планета уквітчана різноманітним цвітом, і малесенька ваза на якій красується ліпка з троянд, і звичайно ж, живі квіти. Після конкурсу квітів, у якому перемог ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 318 | Додав: Кристал | Дата: 20.06.2015 | Коментарі (0)

Найкращий день у році – це день іменинника. Сюрпризи приємні всім – і дорослим, і малим. Для своїх іменинників ми приготували концерт і подарунки. Звичайно ж, подарунки виготовили своїми руками. Яке розмаїття сюрпризів! Навіть столи в їдальні були прикрашені особливо. Перше місце виборов загін «Покемони», друге місце загін «Реп’яшки», третє місце загін «Смурфіки». На святі лунали пісні, танці, ігри. Задоволені та щасливі іменинники отримали невеличкі сувеніри. А наші дорогі іменинники пограли в рухливі ігри і отримали масу приємних вражень. Дуже приємно, що всі були задоволені. Похід до кінноспортивної школи викликав ще більше радості: бо це ще одна нагода зустрітися з найпрекраснішими творіннями, яке приручило людство - кіньми. Великі, красиві, доглянуті коні звеселяли серця дітей своїм вмінням стрибати, долати перешкоди. Під аплодисменти виходили коні із манежу. Вправну їзду на конях показували учні нашої школи: Криворучко Юлія, Поліщук Артем,Шевчук Максим. Вперше в житті діти побач ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 357 | Додав: Кристал | Дата: 20.06.2015 | Коментарі (0)

Табір «Веселка» з нетерпінням чекав гостей з Будинкудитячої та юнацької творчості. До нас завітали: керівник танцювального гуртка Вікторія Сергіївна Бакуменко, керівник гуртка «Мукасолька» по класу вироби з тіста Левченко Вікторія Сергіївна та керівник гуртка образотворчого мистецтва Крамаренко Тарас Володимирович. За час роботи діти багато навчились: наносити фарби на долоньки та за уявою створювати малюнки. Були серед них рибки, собачки, раки, метелики, вовчики, казкові дерева. По закінченню роботи діти з радістю сфотографувались зі своїми малюнками. Надзвичайно красиві роботи виконали діти під керівництвом Левченко Вікторії Сергіївни. Кожна дитина виконала рибку і в результаті було складено акваріум. Літо завжди вабить дітей різнобарвними квітами. Ліпили діти ромашки, маки, волошки, конвалію, троянди. Свої роботи діти вирішили подарувати своїм вожатим. Танцювала риба з раком А петрушка з пастернаком, А цибуля з часником, А дівчина з козаком. Найпрекраснішим танцем на землі є укра ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 385 | Додав: Кристал | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Сьогодні , 05 червня, весь табір був схожий на гарну квіткову галявину над якою кружляли різнокольорові метелики Це зовсім не чудеса. А хлопчики і дівчатка відзначали День бантиків. В мене є бантик красивий І червоний є і синій Кожний день я їх міняю Під одежу підбираю А сьогодні в мене свято То і бантиків багато До свята діти готувались заздалегідь. Разом із батьками створювали своєрідні костюми. Діти та їхній одяг були прикрашені різними бантиками та бантами: з різних матеріалів, кольорів, різними за величиною: великими, маленькими і зовсім крихітними: бантики на зачісках, на головних уборах, на руках, на шиях. На ногах,на взутті, замість пасків, поясів тощо. Вожаті , вихователі, на чолі з начальником табору, підтримували дітей і зустрічали їх у бантах. Свято розпочалося на святково прибраному різнокольоровими кульками та стрічками майданчику. Проводилися різноманітні конкурси, завдання-сюрпризи, ігри з бантиками: - Придумували назву своїм костюмам. - Рахували скільки бантиків у ко ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 349 | Додав: Кристал | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Вогонь «прийшов» до людей ще сивої давнини, коли вони жили в печерах. Поступово люди навчилися ним користуватися і зрозуміли, що вогонь може стати добрим помічником і захисником. Страшну силу вогонь люди відчували завжди і тому боялись його. Однак вони відчували і його добру волю. Тому поступово навчилися приборкувати вогонь. Керувати ним. Вогонь дає тепло та світло І затишок приносить в дім. І навіть серденько розквітло, Якщо вночі ти поруч з ним. От і сьогодні у нашому веселковому таборі був. День пожежної безпеки. Кожен загін готував повчальну виставу про правила поводження з вогнем. «Покемони»- виставу «Маша і Ведмідь»,»Смурфіки»- «Верка Сердючка», «Реп’яшки»- «Царівна жаба». Подивитись ці дійства діти ще раз переконалися, що пожежа – це велике лихо. Вогонь забирає, і рослих людей, і малих дітей, і звірів, звичайно речі. А причини пожежі можуть бути різні. Дітьми були вивчені правила поводження з вогнем: - Не грайся сірниками - Не розпалюй вогнище - Не носи запалені палки Не носи ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 320 | Додав: Кристал | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

День спортсмена – 4 червня – був насичений різними спортивними оздоровчими заходами, приніс дітям багато цікавих вражень, сприяв виробленню навичок здорового способу життя, зміцненню здоров’я дітей. Спортивний азарт сповнював учасників „Веселих естафет”. Спортивні змагання між загонами дали змогу старшим дітям показати свої фізичні можливості у різних естафетах. Перемогу отримала команда «Реп’яшки». Радості переможців не було меж, але і переможені щиро вітали їх. Спортивні ігри на свіжому повітрі подобаються всім, а особливо найменшим – невгамовним друзям «Пакемонам». В цей день також проводилися змагання з шахів між загонами „Біла тура”, переможцем табору став вихованець загону «Смурфіки» Рак Юрій. На останок, бесіда лікаря з ЦРЛ Ковтун О. Б. „Як загартовувати свій організм?” відкрила дітям шляхи загартування організму водними, повітряними, сонячними ваннами. Логічним закінченням бесіди стали елементи лікувальної гімнастики для очей, хребта, колін. У кожному загоні було проведено ... Читати далі »
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 276 | Додав: Кристал | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Вишиті сорочки, блузи, сукні, віночки, стрічки, яскраві аксесуари і хороший настрій – саме таким запам’ятався усім нам День української вишиванки у пришкільному оздоровчому таборі «Веселка». До свята приєдналися всі вихованці табору, а також педагогічний колектив. Яких тільки орнаментів та візерунків ми не побачили! Виконані у різних техніках, різнокольорові, традиційні й адаптовані! Всі були надзвичайно яскраві та красиві. У школі День української вишиванки вже став традиційним святом із глибоким контекстом, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. Основна мета – патріотичне виховання підростаючого покоління, збереження українських традицій та їх популяризація серед учнівської молоді. День вишиванки — це не свято виключно української сорочки, це, в першу чергу, сповідування української культури, апеляція до української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу. Воно покликане зберегти споконв ... Читати далі »
Категорія: Свята | Переглядів: 307 | Додав: Кристал | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)

У середу, 3 червня, з десятої години ранку дітлахи табору «Веселка» розважалися на надувні гірці та батуті в центрі міста. Бажаючих повеселитись та відпочити на свіжому повітрі виявилось достатньо. Діти спускались з надувної гірки, стрибали на батуті, кричали, веселились. Безумовно, що екскурсія сподобалась і батькам, адже всі розваги та ігри були безкоштовними, тому додому особливо ніхто не поспішав.
Категорія: Шкільні будні | Переглядів: 399 | Додав: Кристал | Дата: 03.06.2015 | Коментарі (0)

Літо - це чудова пора року. У нас з'явилась прекрасна нагода відчути і побачити літо, не пропустити зустріч з ним. Допоможе нам у цьому - наш оздоровчий пришкільний табір «Веселка». І, ми, медико-педагогічний персонал закладу, щиро вітаємо дітей та їхніх батьків із початком відпочинку у таборі «Веселка»! Нехай життя у таборі допоможе нам не тільки відпочити, зміцнити здоров'я, але й дізнатись багато цікавого, нового про наш рідний край. Урочистий день відкриття табірної зміни, 02 червня – „Здрастуй, табір!” подарував дітям багато незабутніх хвилюючих вражень. Святкова лінійка пройшла гарно, урочисто. Табірну зміну літа 2015 року – розпочато. З великим задоволення всі загони представили свої назви, девізи, речівки, пісні, загонові плакати, кімнати відпочинку. Виступи загонів були дуже цікавими. Щоб краще відчути атмосферу свята, ми танцювали та співали, грали в рухливі ігри. Залюбки брали участь в конкурсі «Малюнок на асфальті». Після свята всі діти одержали солодкі подарунки.
Категорія: Свята | Переглядів: 366 | Додав: Кристал | Дата: 02.06.2015 | Коментарі (0)

29 травня 2015 року у Жашківській загальноосвітній школі І-ІІІ ст.. №2 пролунав останній дзвоник. Для кожного випускника закінчилися шкільні роки і розпочалося самостійне життя, сповнене творчих пошуків та вибору професії. Ось і пролунав останній дзвоник у 2014-2015 навчальному році. На урочистій лінійці були підведені підсумки, визначені та нагороджені найкращі. Сьогодні прощаються зі школою наших 14 випускників. З 02 червня малюки будуть мати можливість відвідувати пришкільний табір, побувають на екскурсіях. Всіх учнів чекає тепле літо, канікули та веселий настрій:) Найщиріші побажання успіхів нашим одинадцятикласникам, не забувайте школу та шкільні роки!!! Нехай вам щастить завжди і в усьому! Вітаємо із закінченням навчального року !!!
Категорія: Свята | Переглядів: 369 | Додав: Кристал | Дата: 30.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 8 9 »
Форма входу
Вітаю Вас Гість
Пошук
Друзі сайту

School 2 ©
$POWERED_BY SaWiF$
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz